maanantai 31. toukokuuta 2010

Jokainen malja vie meidät lähemmäs harmoniaa.

Parempi maanantai? I bet.

Sain kuittia erään tekstini (ei siis blogitekstin) kieliasusta. Masennuin ensin, mutta totesin ottaneeni riskin kirjoittaessani sillä tavalla. Tulin tulokseen, että olen helvetin tyytyväinen, että otin sen riskin. Mun takana seistään tässäkin asiassa. En ihan tosi ole yksin - se on mielettömän hienoa huomata.



Viihdyin töissä hyvän musiikin ansiosta. Soittimessa pyöri Pariisin kevättä, Death Cab For Cutiea, Lamb Of Godia ja vähän Putron Samuliakin. Iltapäivällä viihdyin rakkaan ystävän kanssa ja nyt viihdyn hieman uudehkoissa hiuksissani. Huonosti alkanut päivä unettoman yön jälkeen kääntyi voitoksi.
Viihdyinpä myös kameran edessä, pitkästä aikaa. Kuvat ovat kuin ovatkin rakeisia, mutta se on oikeastaan niiden tarkoitus. En vaan saanut muokattua niitä riittävän uskottaviksi.



Tukka on siis uudehko. Otsatukan vähän kolmiomainen malli ei näy kuvassa hirvittävän hyvin, mutta sellainen se kuitenkin on. Väriä vähän paranneltiin punaisella hoitoaineella.
Ja niin - kaulassa killuva koru on muuten yksi lemppareistani, vaikkei edukseen erotu sekään tuosta kuvasta (kerrankin saan jotain esiteltyä!!). Kirpputori on ystävä.
Tämä päivä - kaiken kaikkiaan - hyvä.

2 kommenttia:

  1. Kauniin väriset hiukset, pakko myöntää! Tuo v-mallinen otsatukan malli on myös erittäin kaunis, varmasti erottuu vielä paremmin "livenä". :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vallan runsaasti!
    Harmittaa vaan, että se väri pysyy tasan sen viikon, eikä yhtään pitempään. :/

    VastaaPoista