sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Un week-end trés magnifique, non?

Mamma Mia & Dear God, what a weekend!

Perjantaina juhlittiin Emmi-rakkaan kaksikymppisiä a.k.a. aikuistumisbileitä tyttöjen ja mansikka- mango-lime- ja vaniljapirtelödrinkkien voimin. Pullo pyöri totuuksien ja tehtävien lennellessä seiniä pitkin. Loppuilta tai oikeammin -yö kului tanssiessa ja conga-rummutellessa Kharman loungessa. Ihan käsittämättömän hauska ilta, kiitos siitä!

Väsyneehkö lauantai lähti uuteen nousuun Ruamjain Etelä-Afrikka -hippaloilla. Sauna oli kuumana ja sitä käytettiin, ruokaa ja juomaa riitti. Allekirjoittanut pysyi ihan selviölinjalla ja silti oli jopa infernaalisen kivaa. Tyhmissä kuvissa ja videotallenteissa riitti nauramista ja järvi oli helvetin kylmä. Joku veneilijä taisi nähdä meidän tissit.

Kun varsinainen juhlapaikka oli jätettävä ihmisten unirauhan turvaamiseksi, suunnattiin joukolla etsimään jatkoja. Tarkoituksena oli piipahtaa Rentukassa, mutta sepä perkele oli sulkenut ovensa. Siispä jatkoimme matkaa kaksi metriä ja parin urhoollisen nuorukaisen johdolla päädyimme ranccoihin teknobileisiin Lillukkaan. Kuten Roosa asian ilmaisi tanssilattialla: "Tää on tosi vapauttavaa!"

Apostolinkyydillä Kuokkalaan, nyt on jalat ja kaikki muutkin jäsenet kipeinä. Pää ei, sentään, parempi siis olla selviö. Kiitos kaikesta, kuittaa uupunut Katariina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti