tiistai 11. toukokuuta 2010

Pin-up kittens

Ihanan jännä olo, perhosia vatsassa. Sinänsä huolestuttavaa, että olin aivan down tässä jokunen päivä sitten ja nyt on taas aurinkoista säätä pallon sisällä. Kutvanan olon syyt ovat moninaiset.
  1. Saatan ehkä ottaa kissan. Pienen kissimirrin, joka pörrää mun sohvalla, aijaijai ja purmau vaan! Ainoat ongelmani ovat rahatilanne ja allergia. Ensimmäistä löytyy aina jostain kolosta, allergia on vähän pahempi. Mutta mun pitää vaan katsoa asiaa ja sitä kissaa. Haluan saada selville kaiken kyseisestä naukujasta. Kaikki sormet ristiin ja peukut pystyyn, että homma menee hyvin. Koputan puuta, hihii. :)
  2. Jännittää keikka ja pääsykokeet. Sehän nyt on selvää. Ja kiire on, eipä siitä sen enempiä, koska se ei ole lainkaan kiintoisaa.
  3. Vatsanpohjaa kutittaa kaikki, koska on kevät. Keväällä, kun massua kutittaa, tekee mieli laittaa nättiä päälle ja keimailla. Tyttö-olo, jota inspiroi pin-up ja vanhanajan glamour. Nam.

4 kommenttia:

  1. Oi, kissa! <3 Meillä on täällä kaksi kissaa ja miulla on todettu pienenä niin paha kissa-allergia kun vaan voi olla. :D En saa kuitenkaan mitään reaktiota noista meijän kissoista ja oon huomannu et se riippuu ihan kissasta et tuleeko siitä oireita. Eli voi hyvinki olla, ettei siullekkaan tuu. :)

    VastaaPoista
  2. Jes! Toivo elää. :) Meillä on kans porukoiden luona ollut aina kissoja, eikä niistä oo mitään tullut. Peukkua sille, että ei tuu!

    VastaaPoista
  3. Niin vielä -- minkälaisia kissoja teillä on?

    VastaaPoista
  4. Meillä on ihan tuommosia maatiaiskissoja, Kossi, joka on syntyny 060606 ( ;) ) tuli meille heti sillon luovutusiässä ja on siis tyttö. Sitten on Poni, joka haettiin Kuopion eläisuojalta 2007 vuoden alussa, se on n. 7-9v ja poika. :) Molemmat on mustia, joissa on vähän valkosta.

    VastaaPoista