keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Alku.

Päätin aloittaa alusta. Oikeassa, elettävässä elämässä ja maailmassa se on vähän hankalampaa, mutta voin simuloida uuden alun kohtuullisen yksinkertaisesti täällä blogimaailmassa. Siispä esittelen teille itseni rehellisesti, mutta liioitellen aivan järjettömän paljon.
Tässä päivitetty, surkeasti muokattu ja rakeinen kuva Katariinan uudesta naamasta.
Uusi otsareuhkakin tuli juuri oikeaan elämänvaiheeseen. Enkä ihan oikeasti pukeudu vaaleanharmaaseen kukkakuvioon.


Hei. Olen Katariina, 19-vuotias toivoton haaveilija ja ikuinen idealisti. Luulen olevani hippi, kommunisti, erilainen nuori ja keijukaistyttö - oikeasti olen vaan identiteettikriisistä ja myöhäismurrosiästä kärsivä outo tavis, jolla ei ole parempaa tekemistä kuin kehittää itselleen turhanpäiväisiä ongelmia ja pähkinöitä purtavaksi.
Rakastan musiikkia, mutta en ole pitkään aikaan kuunnellut sitä. Rakastan myös ruokaa, herkkuja sekä lisättyä rasvaa ja sokeria, mutta syön kaiken lightina ja mauttomana. Peräänkuulutan tasapainoisia ja terveellisiä elämäntapoja, mutta voin kituuttaa päivän syömättä, että viini nousisi paremmin päähän tai bilettää nukkumatta monta päivää putkeen.
Pyrin suojelemaan ja säästämään luontoa, mutta jos on mahdollista saada autokyyti julkisen kulkuneuvon tai omien jalkojen sijaan, valitsen aina sen.
Halveksin kerskakulutusta, mutta rakastan shoppailua. Minulla ei ole koskaan liikaa rahaa, mutta ostan liian kalliita elintarvikkeita ja tavaroita.
Pyrin olemaan sosiaalinen ja pirteä, mutta olen monesti jättänyt hyvät pirskeet väliin ilman syytä ja jäänyt kotiin synkistelemään.
Korostan itsenäisyyden ja vapauden tärkeyttä, mutta olen täysin läheisriippuvainen.

Hauska tutustua!

1 kommentti:

  1. Voin niin paljon kohdistaa noista jutuista osan itseeni. Se on niin älyttömän vaikeaa oikeasti myöntää itselleen millainen on, koska tietääkö sitä itsekään oikeasti millainen on ja mitä tahtoo - se kai kuuluu tähän ikään - niinhän sen on oltava?
    Oot kuitenkin paljon muutakin kuin mitä tässä kerroit, niin paljon enemmän..ja ennenkaikkea oot mulle korvaamaton ystävä<3

    VastaaPoista