torstai 29. huhtikuuta 2010

Don't punish me with brutality

Puhu, hengitä samaan tahtiin, ota kasvoistani kiinni ja katso.

Mulla on ollut "muutaman valopilkun päivä" - päivä, joka olisi aivan perseestä ja vitusta ja sieltä, mihin aurinko ei paista ilman muutamaa piristävää ihmistä tai asiaa.
Tätä penkin alle kaivettuun metriseen kuoppaan vajonneen pääsykokeen, kipeilyn ja ruman naaman/yleisolemuksen siivittämää päivää ovat piristäneet erinäiset asiat, esimerkiksi suloiset olennot, joista osa on ihmisiä, osa esimerkiksi leopardeja. Päiväunet. Nauraminen ja liikaa puhuminen. Tässä niitä lepardeja, emo ja kolme pentua pesässään tuusaamassa milloin mitäkin (lähinnä unilla).

Kirpparireissu piristi osaltaan perseelleen mennyttä päivää, tein löydön, jota en malttanut jättää hyllyyn. Vappuviinit jäivät ostamatta, mutta ehdin huomennakin.
Mukaan tarttui tämä, jota en ehtinyt vielä itse kuvata. Kyseessä on siis Alchemy Gothicin Death & Rose-toppi, takana selässä on metallinen rengas. Koko oli nappi ja toppi aivan kuin uusi. Hintaa tuli 5 euroa. Jonkinlainen jumala on varmasti olemassa. (kuva/pic: Alchemy Gothic)

Illalla pahentunut kurkkukipu ei auta asiaa. Suussa maistuu kipeältä eli ihan -tun pahalta. Uskoisin, että se ei rajoitu makuun, joten pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat olleet alle kahden metrin läheisyydessä tänään. Olen death breath -mustekala, jota vappukaan ei kiinnosta.
Ajattelin ryypätä yksin pilkkihaalarissa. Jotain vitun hienoa punaviiniä. Joten tervetuloa morjenstamaan esim. kirkkopuistoon, jos näätte yhen reppanan liian isossa mustassa haalarissa.

4 kommenttia:

  1. Heh, kattelin ite tota toppia tänään samasella kirpparilla samasta pöydästä. En kuitenkaan ostanu ja ehkä se oliki ihan hyvä, ku sen löytäminen piristi sinua. :>

    VastaaPoista
  2. Oikeasti! Hihii, onpas hauska yhteensattuma. :D
    Minä mietin vielä kahdesti että viini-toppi-viini?
    Siellä olikin yllättävän paljon kaikkea hirmu mukavaa synkähkömpää vaatetta tällä kertaa!

    VastaaPoista
  3. Niin oliki, mie varmaan ens viikolla esittelen omat löydökseni. Sen voin jo paljastaa et tuosta samaisesta pöydästä löysin ihanan kirsikkakuvioisen bikini-yläosan, nams! :D Aika jännä kyl et vielä samana päivänä satuttiin käymään. :>

    VastaaPoista
  4. Kuulostaapa hyvältä, odottelen esittelyä! :D
    Ja hyvää vappua. :)Pitänee käväistä uudelleen vielä tänään kun jäi parit kengät mietityttämään.

    VastaaPoista